Aardgas tanken

Dat doen we zowel aan particulieren als bedrijven. Om deze laatste groep optimaal te bedienen, is er PitPoint pro. PitPoint pro zorgt voor professioneel project management, ontwerp, bouw en onderhoud van de complete infrastructuur van tankstations voor clean fuels. Zowel voor cng (Compressed Natural Gas) als lng (liquid Natural Gas). En dat doen we onder andere voor busmaatschappijen, taxiondernemingen, afvalinzameldiensten en een veerdienst. Vanuit onze centrale controlekamer monitoren we de tankstations het hele jaar door, 24 uur per dag om snel in te kunnen grijpen bij eventuele storingen en vragen van klanten.

Wij helpen u graag hierbij. PitPoint clean fuels, clean vehicles. Het beschikbaar maken van schonere brandstoffen heeft natuurlijk alleen zin als er ook voertuigen zijn die erop kunnen rijden en varen. Daarom werken wij samen met autofabrikanten, gemeenten, veerdiensten en andere instanties zoals het Longfonds. Het is een lange lijst van partners die onze missie van schoon vervoer kookboek ondersteunen. Een lijst die elke maand langer wordt. Zowel personenautos, bedrijfsautos, vrachtwagens, bussen en schepen kunnen op dit moment gebruik maken van de clean fuels van PitPoint. Een voordelige en bewuste keuze. Want rijden en varen op Groengas/cng (Compressed Natural Gas) en lng (Liquid Natural Gas) is niet alleen voordelig voor het milieu, het verlaagt ook de kosten van uw vervoer. PitPoint clean vehicles, pitPoint pro, wil schoner vervoer mogelijk maken. Niet alleen door schone brandstoffen produceren, maar ook door deze zo (kosten)efficiënt mogelijk ter beschikking stellen.

u schoon wilt rijden! Of misschien wel varen. Of u een particulier bent of een bedrijf. Wij maken het mogelijk. Kiest u voor een schone brandstof, dan kiest u voor een schonere toekomst. Al onze brandstoffen hebben een veel lagere uitstoot van fijnstof, nox en CO2 dan bijvoorbeeld traditionele brandstoffen als benzine of diesel. Daarom bouwen we voortdurend aan de uitbreiding van ons netwerk van tankstations in Europa, waar we onze producten op een (kosten)efficiënte, snelle en schone manier aanbieden. Welke clean fuel uw voorkeur ook heeft, u draagt door uw keuze direct bij aan een schonere aarde, een betere luchtkwaliteit en dus aan onze gezondheid.
aardgas tanken

Rijden op groen gas Groen Gas Nederland


Bekijk onze film en je weet het binnen én minuut. Lees geen meer, waterstofraceteam Forze, pitPoint is sponsor van Forze, het waterstofraceteam van tu delft. Lees meer, longfonds, pitPoint is partner van het Longfonds en strijd mee voor gezonde lucht. Check hoe gezond de lucht is die jij inademt! Lees meer, centric kiest cng, it-dienstverlener voorziet 200 medewerkers van nieuwe leaseauto op cng. Lees meer, waterstoftankstation delfzijl geopend, ons waterstoftankstation in Delfzijl is officieel geopend. Een feestelijke en belangrijke stap op weg naar 100 schoon vervoer, samen met onze partners. Lees meer, overheid laat milieuwinst links liggen, onvoldoende steun om diesel uit zonder nichemarkten te bannen. Lees meer, clean fuels, de core business van PitPoint is het produceren en aanbieden van schone brandstoffen.

Aardgas tanken is snel en eenvoudig


In noord-Nederland worden jaarlijks miljarden kubieke meters aardgas uit de grond gehaald, toch rijden ook friese autos op Arabische olieproducten. En terwijl nagenoeg iedere nederlander thuis een aansluiting heeft op het aardgasnet, staan we geregeld in de rij voor een naargeestig pompstation om dure benzine of dieselolie over te laden uit een ondergrondse tank die op zn beurt weer moet worden bijgevuld door grote, gevaarlijke. Rijden op aardgas, wil aardgas een serieus alternatief worden voor andere autobrandstoffen, dan moeten er meer publieke tankstations komen; momenteel zijn die er alleen in haarlem, Schiphol, velsen en Almelo. Deze werken niet met een compressor die tijdens het tanken de druk op het gas verhogen, maar met buffertanks waarin aardgas onder de vereiste druk wordt opgeslagen. Bij zon fastfill pomp duurt het tanken een minuut of twee. Aardgas autos (cng autos op aardgas (of cng: Compressed Natural Gas) zijn wat zuiniger dan autos op andere brandstoffen. Daarnaast is de uitlaatgas veel schoner dan een diesel of zelfs benzine.

aardgas tanken

De subsidie varieert van.000 tot.000 euro, afhankelijk van het soort (bedrijfs)auto of vrachtwagen. Bedrijven die willen weten of overschakelen op aardgas voordelig is, kunnen een gratis wagenparkscan laten maken. Deventer krijgt tankplaats voor aardgasauto. Deventer heeft nog geen tankstation waar aardgasauto's kunnen tanken, maar dat moet op korte termijn veranderen. In de regio den haag rijdt de eerste gesubsidieerde aardgasauto. Assen neemt eerste aardgasauto in gebruik de gemeente Assen heeft haar wagenpark uitgebreid met een auto op aardgas.

Afgelopen vrijdag hebben medewerkers Logistiek van de Drentse gemeente de aardgasauto, een fiat Doblo, in ontvangst genomen uit handen van wethouder Langius. Donderdag 2 april heeft de gemeente woerden het voortouw genomen door als eerste in de provincie een aardgasauto in ontvangst te nemen. Woensdag 19 augustus nam wethouder Adriaan van Oosten de sleutel van de eerste aardgasauto van Gemeente zutphen in ontvangst. Auto rijdt op aardgas, maar er is druk nodig. De logica is soms ver te zoeken in een toch overwegend rationele sector als de energievoorziening.

Tanken, frankrijk - alles over brandstofprijzen - anwb

Het Stadsgewest haaglanden levert hiermee een bijdrage aan de vermindering van de klimaatproblematiek en zorgt voor schonere lucht in de regio, aldus regiobestuurder Milieu, christiaan vallen van der Kamp. Van aardgas schakelen we geleidelijk over op het CO2-neutrale en dus nog duurzamere groengas. In de regio haaglanden rijden de meeste aardgasvoertuigen van heel Nederland en daar mogen we best trots op zijn. In 2011 verwachten we een verdubbeling van het aantal aardgasvulpunten: van drie naar zes. In 2012 willen we tenminste negen vulpunten hebben en 2012 aardgasvoertuigen hebben rondrijden. We sluiten hierover een convenant met alle betrokken partijen: autodealers, importeurs, vulpuntexploitanten en leasemaatschappijen. Gezamenlijk maken we van rijden op aardgas een succes, aldus Van der Kamp. Subsidie, zowel bedrijven als particulieren kunnen van het Stadsgewest haaglanden een subsidie ontvangen op de aanschaf van een nieuwe aardgasauto.

aardgas tanken

(Tip) goedkoop tanken : korting op benzine, diesel en lpg!

Auto's op aardgas, rijden op aardgas, mercedes levert 45 auto's op aardgas. Overstap naar schone auto op aardgas binnen drie jaar mogelijk. Den haag kiest voor auto's op aardgas. In de provincie utrecht krijg. Subsidie voor auto op aardgas, den haag, 25 november 2010 Op vrijdag 26 november 2010 overhandigt Christiaan van der Kamp, regiobestuurder Milieu van het Stadsgewest haaglanden samen met Jérôme Schellings, wethouder duurzaamheid en Milieu van de gemeente leidschendam-voorburg, de sleutel van het 500e aardgasvoertuig. Schonere lucht, het Stadsgewest subsidiëert rijden op aardgas (binnenkort groengas) omdat het de luchtkwaliteit in de regio verbetert. Autos op aardgas stoten nauwelijks fijn stof (roet) uit en veel minder stikstofoxiden dan benzine, diesel of lpg.

Rijden op aardgas, auto's op aardgas. Aardgasauto's, dieselauto bijna even schoon als auto op aardgas - - een aardgasauto stoot evenveel CO2 en bijna evenveel fijnstof uit als een moderne dieselauto. Dat blijkt uit onderzoek van tno, zo bevestigt een woordvoerder woensdag berichtgeving in de telegraaf van die strekking. Rijden op aardgas is schoon, milieuvriendelijk en voordelig. Daarmee is aardgas dé autobrandstof in opkomst. Een aardgasauto stoot evenveel CO2 en bijna evenveel fijnstof uit als een moderne dieselauto. Dat blijkt uit onderzoek van tno. Geen verschil dieselauto of aardgasauto. Bpm-voordeel voor autos op aardgas.

Aardgasrijder rijden op aardgas / cng wagens / cng auto

We willen blijven rijden én we willen een schonere lucht. Zijn beide wensen te verenigen? Door het produceren en beschikbaar maken van schone brandstoffen. Daarom investeert PitPoint in de productie van Groengas, openen we steeds weer nieuwe tankpunten voor Groengas/cng, lng, faciliteren we elektrische oplaadpunten en starten met de bouw van waterstofstations. Gedreven als we zijn, om hand afvallen in hand met de natuur, vooruit te bewegen. Ofwel: driven by nature. Showroom Clean Vehicles, clean fuel review, inschrijven PitPoint Post.

Aardgas tanken
Rated 4/5 based on 588 reviews
Recensies voor het bericht aardgas tanken

  1. Abupu hij schrijft:

    Cng wordt meestal gemaakt door aardgas met behulp van een compressor te comprimeren tot een druk van. Dit zijn meestal fossiele brandstoffen, zoals diesel, benzine en lpg. Tankautomaten in Frankrijk bij permanent onbemande tankstations met tankautomaten ( station-service automatique, distributeur automatique de carburant ) kan over het algemeen worden betaald met een bankpas (met maestrologo) of een creditcard (Visa en Mastercard) en een pincode. Premium brandstoffen zijn beter voor de motor van uw auto, maar ze zijn vaak wel wat duurder.

  2. Ranihe hij schrijft:

    De regels voor openbare aanbesteding zouden hierdoor niet goed worden gehanteerd. Brandstof in Frankrijk, benzine, gewone euro 95 sans Plomb 95/SP95 ) is langs de snelweg nauwelijks meer te verkrijgen en vervangen door E10 (. Dat kan wel zo'n 20 bedragen.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: